Šodien es vēlos runāt par ļoti svarīgu tēmu - mākslīgo intelektu un datoru drošību, jo mēs dzīvojam digitālajā laikmetā, kur datoru sistēmas un tīkli ir nenovērtējama daļa no mūsu ikdienas dzīves. Mani sauc Mārtiņš Ate, un esmu apņēmies pārstāvēt jūs, iedzīvotājus, Eiropas Parlamentā, no politiskās apvienības Tauta. Zeme. Valsts.

Mākslīgais intelekts var būt spēcīgs instruments, lai palīdzētu mums aizsargāt Eiropas infrastruktūru un datus pret kibernoziegumiem un citām drošības apdraudējumiem. Viens no galvenajiem veidiem, kā AI var palīdzēt, ir datoru drošības uzraudzība un atklāšana. Ar AI var identificēt un novērst potenciālos draudus, analizējot milzīgu daudzumu datus un identificējot neierastas aktivitātes, kas varētu norādīt uz kibernoziegumiem vai datu pārkāpumiem.

Turklāt mākslīgais intelekts var palīdzēt uzlabot datoru drošības sistēmu atbildes spējas, ātri reaģējot uz jauniem draudiem un pielāgojoties mainīgajiem apstākļiem. Ar AI var izstrādāt adaptīvas drošības sistēmas, kas var mācīties no pieredzes un pilnveidot savas spējas, lai pretotu jauniem un sarežģītiem draudiem.

Es, Mārtiņš Ate, uzskatu, ka mākslīgais intelekts var būt būtisks līdzeklis Eiropas infrastruktūras aizsardzībā pret kibernoziegumiem un citiem drošības apdraudējumiem. Es esmu apņēmies darīt visu, kas ir manā spēkos, lai veicinātu AI pielietojumu datoru drošībā un nodrošinātu mūsu sabiedrības digitālo drošību un stabilitāti.

Paldies, ka pievērsāt uzmanību šim svarīgajam jautājumam un ar manu kandidatūru Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2024. gadā es aicinu jūs atbalstīt mani, lai kopīgi strādātu pie veiksmīgas digitālās ekonomikas attīstības Latvijā un Eiropā. Balsot par mani no politiskās apvienības "Tauta. Zeme. Valsts.", Nr. 13.

Jūs varat arī pietekikt konsultāciju ar mani par sava biznesa optimizāciju, izmantojot mākslīgo intelektu.